meny
La carte
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og gode råvarer i sesong.
Alle råvarene vi bruker er valgt med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra norske småskalaprodusenter som leverer råvarer av høy kvalitet.
DÉJEUNER
Lunsj serveres tirsdag - fredag. På lørdager serverer vi vår kveldsmeny hele dagen.
$345
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$345
B,SO2
$395
Kalix LØJROM 30 gram
Kalix Løjrom, rømme, rødløk, dill og toast
$395
F,M,G,HV
$165
/
$205
CONSOMMÉ
Kylling- og jordskokkconsommé, kongeøsterssopp, jordskokk og sort vintertrøffel
$165
/
$205
E
$185
/
$270
BETTERAVE ET CHÈVRE
Rødbetcarpaccio med rødbeter fra Hasle Gård, chèvre St. Maure, rødbetgel, ristede valnøtter, sennepsfrø og honning-vinaigrette
$185
/
$270
V,SO2,SEN,M
$295
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem, fritert brødkrumme og pommes frites
$295
E,G,HV,SO2
$275
PÂTE CECCO CONCHIGLIE
Kremet pasta-skjell conchiglie med ’Nduja, pistasjnøtter og Amalfisitron
$275
G,HV,E,PI,SO2
$285
SOUP DE POISSON
Kremet fiskesuppe, dagens ferske fisk, reker og dillolje
$285
M,F,S,SO2
$295
SANDWICH AU BOEUF
Grillet surdeigsbrød med braisert høyrygg av okse, karamellisert løk, estragonmajones, grønn salat og pommes frites
$295
G,HV,SO2,E,SEN
$385
SKREI
Lofotskrei med purreløk, grønne små erter, potetkrem, konfitert fenalår og kremet hvitvinsaus
$385
F,M,SO2
$475
ENTRECÔTE
Grillet entrecôte, 200 gram, salat med sennepsvinaigrette, pommes frites og béarnaise
$475
M,SEN,E,SO2
DESSERTS
$165
GLACE DE PÉCAN
Pecan-is, krokan og crisp feuilletine
$165
PE,E,M,G,HV
$165
BAVAROISE VANILLE
Vaniljebavaroise med solbærsaus og solbærsorbet
$165
E,M
$99
PETITS FOURS
Valrhona sjokoladekonfekt, 3 stk
$99
M,G,E,MA,H,P,KO
$155
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken
$155
M,G,HV,SES,R,HA
FORMULE DÉJEUNER
2-retter 445 / 3-retter 565
CONSOMMÉ
Kylling- og jordskokkconsommé, kongeøsterssopp, jordskokk og sort vintertrøffel
E
SKREI
Lofotskrei med purreløk, grønne små erter, potetkrem, konfitert fenalår og kremet hvitvinsaus
F,M,SO2
GLACE DE PÉCAN
Pecan-is, krokan og crisp feuilletine
PE,E,M,G,HV
ENTRÉES
$345
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$345
B,SO2
$295
Kalix LØJROM
Blini med Kalix Løjrom, Røros-rømme og rødløk
$295
F,E,M,G,HV
$175
ENDIVE
Endive brûlée, glaserte gulrøtter, rød appelsin, melba-toast, yoghurtsaus og puffet bokhvete
$175
G,HV,E,M,SE,SO2
$210
CANNELLONI AU CRABE
Cannelloni med taskekrabbe, Piment d’Espelette, sitrongress-saus, mangold og fingerlime
$210
E,G,HV,SO2,M,S
$245
COQUILLES ST. JACQUES
Grillet kamskjell, sellerirot, A. Dutch Baerii caviar, hollandaise med brunet smør
$245
B,F,SE,M,E,SO2
Dagens pris
ENTRÉE DU JOUR
Dagens forrett
Dagens pris
Spør din servitør om allergier
$195
MOULES FARCIES AU BEURRE D’ESTRAGON
Gratinerte blåskjell med sitron og estragon
$195
B,M,G,HV
$235
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem og fritert brødkrumme
$235
E,G,HV,SO2
PLATS PRINCIPAUX
$445
SKREI
Grillet Lofot-skrei med sort vintertrøffel, blomkålkrem, bakt blomkål, luftig hvitløksaus og kylling-sjy
$445
M,F,SO2
Dagens pris
POISSON DU JOUR
Dagens ferske fisk
Dagens pris
Spør din servitør om allergier
$395
RISOTTO
Risotto med steinsopp og vintertrøffel, comté og sprøstekt jordskokk
$395
M,SO2
$485
FILET DE VEAU
Ytrefilet av norsk kalv, brissel-morkel-krokett, vintergrønt, bakte løk, potetkrem og kalvesjy med estragonolje
$485
M,G,HV,SO2,E
$535
BOEUF TOURNEDOS
Indrefilet av okse, Norsk Rødt Fe, pommes dauphinoise, sautert spinat og kremet grønnpeppersaus
$535
M,SO2
FROMAGE et DESSERTS
$235
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken med utvalgte oster
$235
M,G,HV,SES,R,HA
$475
MONT D’OR
Varm Mont d’Or (2-4 pers)
$475
M,G,HV
Minimum 20 min. tilberedningstid
$595
MONT D’OR ET TRUFFE NOIRE
Varm Mont d’Or med sort trøffel (2-4 pers)
$595
M,G,HV
Minimum 20 min. tilberedningstid
$195
SOUFFLÉ
Solbærsufflé med melkesjokoladesaus og solbærsorbet
$195
M,E
Minimum 20 min. tilberedningstid
$185
BAVAROISE VANILLE
Vaniljebavarois, pasjonsfrukt- og mangosaus, rød appelsin-granité og basilikum
$185
E,M
$180
GLACE DE PÉCAN
Pecan-is med krokan, crisp feuilletine og berlinerbolle med pecanfyll
$180
PE,E,M,G,HV
$125
PETITS FOURS
Konfekt, 4 stk
$125
M,G,HV,MA,H,NØTTER,KO
MENU SAISON
MENYPRIS 995 / VINMENY 775
COQUILLES ST. JACQUES
Grillet kamskjell, sellerirot, A. Dutch Baerii caviar, hollandaise med brunet smør
B,F,SE,M,E,SO2
SKREI
Grillet Lofot-skrei med sort vintertrøffel, blomkålkrem, bakt blomkål, luftig hvitløksaus og kylling-sjy
M,F,SO2
FILET DE VEAU
Ytrefilet av norsk kalv, brissel-morkel-krokett, vintergrønt, bakte løk, potetkrem og kalvesjy med estragonolje
M,G,HV,SO2,E
BAVAROISE VANILLE
Vaniljebavarois, pasjonsfrukt- og mangosaus, rød appelsin-granité og basilikum
E,M
SELSKAPSMENY